unta

Runoilija adalmiina

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 26.2.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

toisinaan uskon hetken
jos peittäisin korvat käsilläni
on kuin taivaalta tipahtelisi tähtiä
sinäkin, ihmisen muodossa
taruolento

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Valloitti minut :)

Ihana runo

Hieno, ihana, taruolento. Upposi minuun :)

 

Käyttäjän kaikki runot