Eri käsikirjoitus

Runoilija MäYrIs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot pyrkivät kuvaamaan tunteitani tai mielialaani.
 

Mä harjottelin niitä vuorosanoja.

Mä näin niistä unia.

Mä mutustelin niitä.

Mä mietin äänenpainoja, miten sanoa ne oikeella tavalla.

Mä sanoin ne ääneen.

Mä kerkesin jo kuvitella, miten sä sanot.

Mut sulla olikin eri käsikirjoitus, eri vastaus.

Me ei puhuttu samaa dialogia...

Selite: 
taas tuli ihastuttua väärään ihmiseen ja sanottua asioita väärään aikaan.
Kategoria: 
 

Kommentit

Tärkeää on olla satavarma mitä toinen ajattelee sekä mitä itse ajattelee . ei saa painostaa . kerro tunteesi mutta älä odota mitään suurta . Kokenut itsekkin :)

Kiitos kun saan lukea runojasi !

Tuttu tunne :)

Hyvä kuvaus. Dialogi vaan muuttuu jokaisen kohdalla ;P

 

Käyttäjän kaikki runot