Mäthäälle

Runoilija MäYrIs

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runot pyrkivät kuvaamaan tunteitani tai mielialaani.
 

Myö nään et on yö.

Menthäskö myö yhress mäthäälle?

Vae sitteki tuoh kentäh reunal istumahan?

En myö tarttes mittee muut ko siut.

Ehk pikhasen vaan, ihan vaan lämmittämähän, sitä ommaa kotipolthost.

Tai en myö tierä.

Vae mithee mieltä se sinä oot?

Selite: 
rupesin vain tuosta mäthäälle-sanan ympärille kehittelemään jonkinlaista tarinaa ja tämmöinen siitä syntyi
Kategoria: 
 

Kommentit

!

 

Käyttäjän kaikki runot