Haluaisin

Runoilija haniko

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Sinulle haluaisin kertoa,
kertoa tunteistani, ajatuksistani, kaikesta.
Murheistani, unelmistani,
vain sinulle haluaisin kertoa kaikesta.

Haluaisin paeta maailmaa,
olla turvassa sylissäsi,
niin, piilossa kaikelta.

Niin kovasti haluaisin,
että minut pelastaisit,
itseltäni, kaikilta.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaihoisaa kaipuuta olla jonkun lähellä,joka kuuntelee ja ottaa syliin ja pitää turvassa ja lohduttaa.Sitä me kaikki kaipaamme.Hyvä runo.

Ja huomasin:Synttärit on sulla. Onnea,onnea:)

 

Käyttäjän kaikki runot