Sinä ja minä

Runoilija riiviö87

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 6.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä olen sitä mitä olen, en muuksi muutu. elämäähän tämä vain on.. elämässä selviää kunhan vain taistelee ja jaksaa uskoa itseensä. Täytyy vain löytää ne oikeat palaset, jotka laittaa paikoilleen
 

Minä. Ihminen tällainen. Elämän pahasti kohtelema. Minä. Keijukainen ihmisen kehossa. Lapsi aikuisen varpaissa. Minä. Kissa leijonan turkissa. Hymyilevä kasvo, surullinen mieli. Minä... Juuri minä.

Sinä. Ihminen ihana. Mukava, tarpeellinen. Sinä. Menninkäinen keijulle. Leikkitoveri aikuisen ja lapsen. Sinä. Säihkyväsilmäinen ja iloinen. Hymyn tartuttaja. Tärkeä ihminen. Sinä... Juuri sinä.

Me. Yhdessä kokonaiset. Niin samanlaiset. Me. Keiju ja menninkäinen. Aikuiset yhdessä leikkien. Me. Säihkyvät silmät ja hymyilevät suut. Iloiset ihmiset sylikkäin. Me. Sinä ja Minä... Juuri me.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot