auringonlasku

Runoilija Lindanen

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 5.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

aurinko laskee piudentaa.
istuttiin rannalla ja ihailtiin kaunista maisemaa.
järvi oli aivan tyyni.
aurinko heijasti veden punaiseksi.
tuuli sai piudenoksat liikkumaan.
hiljalleen aallot nousivat ja koskettivat kengänkärkiämme.
se hetki oli jotain aivan ihanaa.

Selite: 
tää loppu ehkä vähän kesken.....ei niitä ihan parhaimpia...:)
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot