Maaliin

Runoilija Sitruunapuuteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meikit kasvoilla, merkkifarkut jalassa, hyppimässä kuralätäkössä.
 

Mä juoksen mutten tiedä missä maaliviiva on
pitäiskö mun peruuttaa tai pysähtyy
haluun sun syliin ja haluun työntää sut pois
Ja rakas öisin mua pelottaa
Oo sä välillä se iso ja vahva
niin mä voin sulkeutua lukkojen taakse
ja sä voit tulla hakemaan

Mitä jos mä en pärjää ilman sua?

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot