Enhän ole onneton

Runoilija Sitruunapuuteri

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 4.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Meikit kasvoilla, merkkifarkut jalassa, hyppimässä kuralätäkössä.
 

Mun ajatusmaailma hämmentää
sekoitan vodkaa ja päärynää
ehkä annankin sun unohtua
''mä vaan pelkään sitoutua''

Jos mä lähden niin älä juokse perään
mut oisitko silti vieressä vielä kun mä herään
Voitais vieläkin tarkemmin tutustua
Haluan kaiken antaa ja antautua

Karkuretki kai tarpeeton
enhän ole onneton

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Vanhempia tekstejä selasin ja löysin aarteen. Erittäin hyvää tunteen ja tunnelman sekasotkin kuvausta. Suosikkeihin.

 

Käyttäjän kaikki runot