Niin harvoin

Runoilija dae0901441fbc0594924ed7e82295753

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.3.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2019 16:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
28.3.2024

 

Niin harvoin sen kerron,
nyt sen kertoisin
mutta...
Et ole vierellä,
kun rutistaisin sinua
Etkä ole kuulolla
kun sanoisin:
rakastan sinua!

Selite: 
Joskus kultsu on tavoittamattomissa kun olisi asiaa :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kandee yrittää useammin:-)))
Hyvää syntymäpäivää!!!

Miten en ole tätä runoasi ennen huomannut...Hieno runo; koskettava ja suloinen. :)

...ja Parhaimmat Syntymäpäiväonnittelut !

Herkkä ja kaunis...Hyvää syntymäpäivää...

Tutun tunteen olet mainioisti sanoiksi pukenut. Kaunista. Kiitos tästä.

Asia täytyy kertoa hänelle mahdollisimman pian, jollakin tavalla.
 

Käyttäjän kaikki runot