Mitä näin?

Runoilija dae0901441fbc0594924ed7e82295753

mies
Julkaistu:
9
Liittynyt: 3.3.2006
Viimeksi paikalla: 12.5.2019 16:08

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
29.3.2024

 

Katsoin silmiisi ja mitä näin?
Tulevaisuuden ja rakkauden,
pullantuoksun ja vanhuuden?
Ystävyyden - sen minä näin!

Selite: 
"Kaikki tai ei mitään" oli ystäväni motto. Niinpä... ainakin ystävyys jäi.
Kategoria: 
 

Kommentit

Hyvä, että edes ystävyys jäi. Se on todella tärkeätä. 
 

Käyttäjän kaikki runot