pelkään nukahtaa

Runoilija Jontsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en halua nähdä enää unta hänestä
hän saa kyyneleen valumaan poskelleni
se kyynel maistuu yksinäisen suolaiselta
unessa kuulen samat sanat kuin hän sanoi minulle
sama ihminen, sama ääni, sama uni joka yö
en pysty unohtamaan hänen sanojaan, sitä kuinka hän hylkäsi minut, käänsi selkänsä ja käveli pois
jäin yksin odottamaan "ei mitään"
kunnes lähdin pois, ja taas kyynel valui poskeani pitkin

Selite: 
kommenttii?? ei muuta sanottavaa
Kategoria: 
 

Kommentit

Ihan kaunis teksti mutta rivityksen ois voinu hoitaa paremmin.. hyvää synttäriä kumminki :]

Oi, nättiä on..
Vielä vähän rivitystä mukaan niin sitten olisi ihan mahtava. (:

 

Käyttäjän kaikki runot