Totta

Runoilija Jontsu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 3.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Onko totta että pidät minusta
Onko totta että sain sinut
Se on niin ihanaa etten melkein usko sitä
Se on niin ihanaa etten tiedä mitä sanoa

Selite: 
tomne lyhyt runo... omistettu yhel henkilöl
Kategoria: 
 

Kommentit

Juuh ja selkeesti jollekin sulle todella tärkeelle =o) Ihana on runosi.

 

Käyttäjän kaikki runot