Nimetön

Runoilija Huge

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ne karhutkaan aina murise syö ne välillä puolukoita
 

pisaroiden hento rapina ja tuulen hento humina puiden lehdillä, saa mut haistamaan ulkona vallitsevaa kosteaa syksyn tuloa ennustavaa tuoksua. Palauttaen muistoja mieleen siitä kuinka penskana lätäkön vieressä hypin ja tunsin itseni turvalliseksi ja välitetyksi. Sateen kovetessa ja tuulen yltyessä hyytäväksi viimaksi, toivooo että vierelläni olisi joku jonka sulkisi syleilyynsä.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis tunnelma ja hyvin kuvailtu. Voisit kuitenkin miettiä vähän rytmitystäkin. Koska olet kirjoittanut säkeet putkeen, lukeminen on aika työlästä ja tekee kauniista runosta raskaan. Mutta ainesta on!

Kiehtova runo syksyn sateista ja läheisyyden antamasta turvasta.

 

Käyttäjän kaikki runot