mä en tiiä miten sen sanois.

Runoilija Huge

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ne karhutkaan aina murise syö ne välillä puolukoita
 

Mä en tiedä miten sen sanois.
Kaikki sanat vain tulee soperruksena suustani.
Nyt en oo kuin miettinyt sua..
Hymyilyttää ja olen iloinen.
Nyt kun ajattelen näen kaikessa vilauksen sua,
se saa kaikki asiat näyttämään kauniilta.
Enkä tiiä miten sen sulle sanois.
Oon tainnut ihastuu suhun…

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

sitä se ihastuminen teettää, mutta kaunis runon pätkä <:

 

Käyttäjän kaikki runot