Nimetön

Runoilija Huge

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ne karhutkaan aina murise syö ne välillä puolukoita
 

olen nähnyt auringon laskuja,
tähden lentoja,
villejä luonnon maisemia,
säkäiseviä putouksia,
pieniä metsä puroja ja suuria jyliseviä koskia,
mutta minkään niiden näkeminen ei lämmitän sydäntäni, niinkuin silmiesi valo jonka nään katosoessani minua.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot