Nimetön

Runoilija Huge

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 3.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ei ne karhutkaan aina murise syö ne välillä puolukoita
 

hento tuulahdus paremasta ikkunasta kantautuu,
sitä tuntien en halua sitä menettää..
pidän kiinni mutta se häilyy pois..
turhaa kaikki on ollut vai onko?
en halua uskoa ja että on, tiedän sen ettei se ollut..
mutta kynttilääni on aika puhaltaa, et tarvitse valoani.
vaikka kaipaankin lämpöäsi, kesän loputtua kylmäksi muuttuu sää ja viima viimein kynttilänkin sammuttaa.
jään vielä kytemään. savun loputtua teen sen ja lähden..

pakene vuoksesi en. teen sen mutta en siksi ettenkö kestäisi vaan koska tarvitsen sen.

Selite: 
antaisin kaiken saadakseni mitä haluan mutta en voi tarjota muutakuin itseni ja sinulle olen vain ystävä..
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot