Ruotsin tunnin taikaa

Runoilija Deathy

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The world's going all carrots, carrots! I say. Now better and improved in Denmark.
 

Valkoisia pilkkuja
mustassa kankaassa.
Feikki blondi edessäin,
rumat hiuksesi mun pulpetilla,
mutta ethän sinä välitä.

Takapulpetilta näkee paljon.

Se eturivin poika,
se hiljainen.
Tuijottaa sen feikin
rintoja
siinä pilkku-unelmassa.

Mitä se opettajakin kysyy,
limonaadipullo kädessään.
Niin mitä ruotsia mun piti osata...

Selite: 
Tällästä se pakkoruotsi saa aikaan. Anteeksi ja kiitos.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot