Katulamppu

Runoilija Deathy

nainen
Julkaistu:
8
Liittynyt: 1.3.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

The world's going all carrots, carrots! I say. Now better and improved in Denmark.
 

Katson heijastustani ikkunasta,
näytän niin heikolta.
Ehken olekaan muuta, kuin läpinäkyvä heijastus.
Heijastus siitä, jota en koskaan ollutkaan.
Ulos ikkunasta katson,
katulamput luovat minulle läheisyyttä.
Ne valaisevat tietä toisille,
mutta mitä minä valaisen?

Tämä todellisuus on minulle kuin
katulamppu autiolle tielle.

Ja hiljaisuutta ei riko mikään.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot