Lohtu

Runoilija Evergrey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miten joskus tuntuukaan,
että omat jalat ei jaksa kantaa
että oma mieli tahtoisi vaan luovuttaa

Ja miten voikaan silloin tuntua ne auttavat kädet,
ne jotka nostavat sinut ylös, taluttavat eteenpäin
ja silittävät poskea lohdullisesti.

"Kyllä tästä selvitään vielä. Sulla on aina mut, ja mulla on aina sut"

Selite: 
Omistettu elämäni rakkaimmalle ihmiselle. Kiitos kaikesta <3
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot