Huuto

Runoilija Evergrey

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 28.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mun tekis mieli huutaa
Sanoa sulle mitä mä tunnen
"Oot mun elämäni rakkaus, se oikee mulle"
Mutta sanat jäävät kurkkuun, hukkuvat melun alle
Enkä osaa niitä toistaa uudestaan

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

älä muut viserrä, nyt tekis
mieli huutaa,
mut, elä lopeta kirjoittamist,
sul selvästiki kykyi

Voimakasta tunteenpaloa, mikä sammuu alkuunsa. Koskettava hieno runo.

 

Käyttäjän kaikki runot