Rakkaus.

Runoilija Metallinainen

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 24.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Iso sana,
mitä ei saisi sanoa
turhaan.

Voimakas sana,
sisältää tunteita syviä.

Rakkautta on monenlaista,
eri tasoista.

Tiedätkö mitä se on?

Lausutko sen turhaan?

Rakkaus ystävään,
rakkaus lapseen,
rakkaus puolisoon.

Aito rakkaus.

Lausu se vain jos tarkoitat.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot