En jaksa enää huutaa

Runoilija Chenoa

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 27.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

"hups, tää ei lähe pesussa."
 

hiljaisuus kertoo usein suurimmat tunteet, haaveet
ja sä kuuntelet ja oot hiljaa, et tule vastaamaan
ymmärrän vaieta, et tule avaamaan
nopeasti kaikki raot painat umpeen, se tappaa minut

enkä minä jaksa enää olla hiljaa,
on kuin puhuisi itselleen aivan turhaan
enkä minä jaksa enää huutaa, en kykene
olet vain siinä ja kuuntelet,
minä olen sisäisesti yksin, aina

kaarre sun huulilla kertoo rakkaudesta,
ilosta ja elämänhalusta, ystävyksistäs
pyörimisesta ensilumen sataessa maahan
ja sä näytät kun seisot käsilläsi,
näen vain sumuisen hahmon

ja minä rakastan sua niin paljon,
en osaa unohtaa tai siirtyä eteenpäin
tiedän kyyneleet silmissä,
halun ja kaipuun syvällä sielussa
ja nään hymyn sun kasvoilla,
kevyesti kostuneet silmät

vain siksi, että rakastan sua niin paljon
siksi, ettet jää kuuntelemaan jäähyväisiä

Selite: 
Lähdössä pois ja en saa sanaakaan kaipuusta, ei sanaakaan haaveista. Ei halausta tai pusua, ei edes soittoa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi luoja, miten tämä runo
koskettikaan,
tässä on kaikki,
kaikki yhdessä runossa.
En osaa sanoa oikeesti mitään järkevää,
koska mä oon ihan melkein sanaton.
siis tyttö,sä kosketit tällä runollasi.
wau :o
todella kaunista,
minä pidän ja paljon,
tää on koskettava,
jotenkin niin vahva ja aito.
Suoraan sydämestä tuleva,
hienoa teksiä.
Jatka samaan malliin! =)
tyttö, sä osaat :)

ja kyllä, mulla tuli kyyneleet.

ja en tiedä tajuanko oikein tuota pointtiasi,
mutta älä lähde pois.
olet vielä nuori,
elämä paistaa sullekin.

Voi luoja, miten tämä runo
koskettikaan,
tässä on kaikki,
kaikki yhdessä runossa.
En osaa sanoa oikeesti mitään järkevää,
koska mä oon ihan melkein sanaton.
siis tyttö,sä kosketit tällä runollasi.
wau :o
todella kaunista,
minä pidän ja paljon,
tää on koskettava,
jotenkin niin vahva ja aito.
Suoraan sydämestä tuleva,
hienoa teksiä.
Jatka samaan malliin! =)
tyttö, sä osaat :)

ja kyllä, mulla tuli kyyneleet.

ja en tiedä tajuanko oikein tuota pointtiasi,
mutta älä lähde pois.
olet vielä nuori,
elämä paistaa sullekin.

 

Käyttäjän kaikki runot