Nimetön

Runoilija peculiar

nainen
Julkaistu:
4
Liittynyt: 26.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Sitten ku tuntuu että keuhkot räjähtää jaksa vielä 5 minuuttia.
 

Ei jaksa tapella,

repiä hiuksia päästä,

uhrata elämäänsä

pettureiden ja takinkääntäjien
armoille.

Ei jaksa uskoa,
että kaikki vielä
paremmaks muuttuisi.

Selite: 
phaaah.
Kategoria: 
 

Kommentit

Mm..
Hieno runo, tältä se joskus saattaa tuntua..(:
Pidin yksityiskohdista,tai sanoista
jota ei usein kuule käytettävän,
kuten 'takinkääntäjä'
ja niin edespäin.

 

Käyttäjän kaikki runot