Viimeinen taistelu

Runoilija Pillipiipari

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

:)
 

Taivas on musta kuin saastunut nokikanan höyhenpeite olisi öljyllä valettu.
Vain lukuisat hohtavat tähdet sykkivät kirpeässä yössä.
Talvi on ruma sana.
Se tietää kuolemaa.
Eläin tuntee lihasten jäykistyvän, lämpö ei kulje.
Luonto on vienyt omansa.
Vain nälkäinen metsästäjä kiittää Herraa, joka on ottamalla antanut.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot