Ikuinen kirous - rakkaus

Runoilija Pillipiipari

nainen
Julkaistu:
5
Liittynyt: 7.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

:)
 

Vihaan lävistettyä naamaasi, jokaista sielusi sopukkaa.
Sitä miten puhut ja miten katsot.
Edes kuolemasi ei pyyhi kasvojasi mielestäni.
Synti, jonka luulin tekeväni päästäkseni sinusta eroon.
Laittoi minut tähän kuristukseen.
Kuristukseen jonka ote ei helpota ennenkuin lopullisesti eroon pääsen tästä maailmasta.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot