liikaa pohjoista leveyttä

Runoilija feanor

nainen
Julkaistu:
3
Liittynyt: 30.11.2009

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Minä vihaan pohjattomasti typeryyttä.
 

Jätin koulun kesken,
makaan sängyssä, mutta en koskaan nuku,
keitän kahvia, teen ruokaa,
kaadan viemäriin ja heitän roskiin.

Aleksanteri Suureksi itseään kutsuva mies huutaa tietokoneeni kaiuttimista aamusta toiseen,
jokainen kalpea aamu saa tekemään päätöksiä,
jotka ehdin unohtaa iltapäivän pimeään mennessä.

Pohjoinen kaupunkitodellisuus tuli yllätyksenä teini-ikäiselle työttömälle,
tarpeeksi halpoja vaihtoehtoja oli niin vähän,
suuria suunnitelmia niin paljon,
ja sitten mikään ei toiminut ollenkaan,
koska oli liikaa kysymyksiä, eikä ketään vastaamassa.

Virheistä olisi paljon helpompi oppia, jos joku korjaisi väärät vastaukset tai kertoisi mikä ei mene oikein.

Selite: 
65°01’ N, 25°28’ E
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot