..

Runoilija Chrissy666

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Miksi on niin vaikeaa yrittää ymmärtää,
omia ja toisen tunteita käsittää.
Sinulle tahtoisin antaa kaiken mahdollisen,
elämän onnellisen.
Katson eteenpäin, usvaa, sumua..
Joskus vielä näen välähdyksen tulevasta,
ikuisesta rakkaudesta, onnesta.

Selite: 
oletus
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot