Vaikeaa

Runoilija Chrissy666

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 17.7.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Vaikea puhua tunteista.
Pelkään että sanani vievät sinut kauemmaksi,
tahdon pitää sinut lähelläni.
En uskalla kertoa ajatuksiani,
ne voisivat karkottaa sinut luotani.
Miksi vieläkin niin vaikeaa,
miksi tunteitaan ei voi kuuluttaa?
Tahtoisin että näyttäisit että oikeasti välität.
Se saisi minut avautumaan,
tunteistani kertomaan.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot