Sanomisen vaikeus

Runoilija yksinäinen kulkija

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006
Viimeksi paikalla: 15.12.2017 11:09

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Vaikka kirjoitan kuolemasta, hakkaamisesta ja muutenkin surullisista aiheista(paria poikkeusta lukuunottamatta) en tahdo sääliä, vaikka runot ovatkin kirjoitettu omista kokemuksistani! Tämänkin sanon vain siksi ,koska muutama väärinkäsitys on tullut. Mutta arvostelkaa uusia ja vanhoja runoja. :D
 

Paljon haluaisin sinulle sanoa,
paljon tunteistani puhua.

En vain saa sanoja suustani,
helpompi on ne kirjoittaa.

Omista tunteistasi puhut,
suoraan ja avoimesti.

Itse en vain osaa sitä,
tiedän että odotat ja haluat sitä

Miksi muutaman pienen sanan sanominen,
on niin kovin vaikeaa.

Eivätkö tunteeni ole aitoja,
vai pelkäänkö?

Miksi en vain voi sanoa - puhua tunteistani,
kuin muuten joudut minua välillä pyytämään - hiljaa olemaan.

Toivoin vain että tiedät teoistani - eleistäni,
mitä tunnen - kuinka paljon rakastan.

Kolme pientä sanaa,
en oikeasti tunteitani halua salaa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joskus se on vaan vaikeaa...hyvä runo
Kiitos sanoistasi : )

 

Käyttäjän kaikki runot