Anteeksi

Runoilija Hobbit

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Etelä-Pohojammaalta kotoosin oleva likka ja ikää on 26 vuotta. Kirjoottelen runoja silloon tällöön jokka kuvastaa omia tunteita ja ajatuksia. Arvostella saa ja viestiäki voipi laittaa jos siltä tuntuu. :) Mä en pure (ainakaa kovaa). ;) <3
 

Vuoden jälkeen
Samat asiat pyörivät päässäni
Miksi
Miksi en ole kyennyt jättämään niitä taakseni
Aina vain ne pulpahtelevat pintaan
Saavat minut voimaan pahoin
Ryömimään takaisin itseeni
Lukitsemaan oven perässäni
Ja heittämään avaimen pois
Miksi on niin vaikeaa
Et ikinä pyytänyt anteeksi
Johtuuko se siitä
Miksi et
Olinko ansainnut sen kaiken
Valehtelemisen
Välinpitämättömyyden
Petetyksi tulemisen
Sydänsurut
Etkö ollut mistään pahoillasi
Vähääkään
Anteeksi
Niin pieni sana
Niin iso vaikutus
Miksi en ansainnut sitä
Miksi jätit minut kärsimään

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tuo otsikko on paljon käytetty...tekstistä ilmenee ettei mitään sovintoa toiselta osapuolelta löydy....myötätuntoa.

 

Käyttäjän kaikki runot