Nimetön

Runoilija T-Shore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.7.2021 22:04

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

ulkona on tummaa,
valaistuja taloja ja katuvaloja

ylhäällä
kuun sirppi on äärimmäisen terävä
ja yleismuoto
kuin kotiutuvan bumerangin

sen kun saisi varovasti käteen
omistaisi osan kosmisesta säteilystä

sitä esittäisi mestaria, jonka valomiekka
olisi nukuttava

olisi nukuttava

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot