Vihreä

Runoilija T-Shore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.7.2021 22:04

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

epäselvä metsänraja piilottelee
aamusumun suojassa

kun päivä on korkealla
pihojen nuoret koivunlehdet
kuultavat vääränvihreää kirkkautta

ylireagoivat silmissä

silloin kuusimetsässä parempi vihreä
sisäisessä näkymässä kestävä kontrasti

          sillä hetkellä

kun valo hyökkää kasvoille latvojen raoista
ja selkä kääntyy varjoonsa, jota ei etsitä

liikennevaloilla ei ole mitään sanottavaa

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Ohhoh, olen hyvin ihastunut tähän. Ihan vain siksi, että luulin olevani ainoa, joka kokee, että tietyssä vaiheessa kesää vihreys hyökkää päälle.

vau! hienoja kielikuvia, upea runo :)

Hienoja mielikuvia. Pidin paljon.

Monta eri vihreää elää tämän runosi riveillä.
Liikennevalo-lopetus yllätti, sitä pöllämystyneenä hetken möllötin tässä :)
Kesäaikaan sopiva runo ja tuo vääränvihreä+ylireagoivat silmät oli nokkela veto.

 

Käyttäjän kaikki runot