Nimetön

Runoilija T-Shore

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 24.2.2006
Viimeksi paikalla: 24.7.2021 22:04

Asuinpaikka: Vaasa
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

en ole lukenut mitään
kirjoittaakseni vähempää

lukeeko ihminen
kehuakseen julkaistun tekstin tavastaan

vai avatakseen kirjaimia,
jotka haluaa oikolukea ?

nuo käsitteettömät aakkoset

eivät ole helppoja
aina ymmärtää
toisinaan eivät ehkä ymmärrettäviä olekaan.

kirjoittajalle
miellyttäminen
ei pitäisi olla tarkoitus

miksi ?

edes yksinäinen naurulokki pellolla
ei haluaisi nauraa sille

mutta minkä minä tavoilleni voin.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot