Ei vielä valmis

Runoilija Suruna

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 23.2.2013

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Ihmisyyttä ihmettelen sanoitan sateen ja auringon. Ethän käytä tekstejäni kysymättä, ja silloinkin laita tekijän nimi alle, Sillä jokainen runo maailmallakin on minusta syntynyt. Kunnioitetaan toinen toistamme, ja maailma on valmiimpi meille
 

Valkoiset linnut lentävät ylitseni,
leikkaavat hiljaisuuden
leikekirjaan
sekopäiden selattavaksi.
Minä vailla mahdollisuutta,
auliseen antamiseen,
täysien käsien ojentamiseen.
Räntäitku räystäällä,
pakenee päivää
kolkkoon kaivoon.
Ja se soi, ja se soi,
vaikkei mikään
ole valmis vielä
kuulemaan,
kuinka käki kukkuu

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunista, sanojen rikkautta toteavaa.

Nämä runot, ne niin puhuttelevat,
erityisesti ajatuksillaan, kauneudellaan
ja mikä parasta
niin tuoreilla kielikuvillaan.
"Räntäitku räystäällä"
en voi kuin ihailla !

 

Käyttäjän kaikki runot