Pimeyden meri

Runoilija Justme1

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 14.9.2011
Viimeksi paikalla: 16.1.2021 23:06

Asuinpaikka: Helsinki
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
19.2.1974

 

Minä uin pimeyden meressä, taistelen voimakkaita virtauksia vastaan
Ne uhkaavat vetää minut syvyyksiin,
tuon pohjattoman meren ikuiseen pimeyteen

Vielä tämän myrskyn minä kestän, ja ehkä vielä seuraavankin...
mutta virtaukset ovat vahvoja
ja minä vain lastu tämän meren laineilla.

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot