Tuolla puolen

Runoilija Iivari Illansuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

En tarvitse
voimaa sanojen
Voin tuntea kaiken
Katsella ihaillen

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Tulee tästä mieleen se tunne, kun joskus tuntuu kuin omat silmät olisivat kuin ikkunat joiden takaa kaiken elämän vain katselee. Miellyttävällä tavalla tuntee kuin oma fyysinen keho olisi vain kotelo, jonka sisälle on vain joutunut.. Ja sisimmässään kuitenkin on irti kaikesta, mitä maailmassa tapahtuu.. hyvässä ja pahassa :) Mahtava runo!

Ne on ennen aekaan immeeset huastellu, että sanasta miestä ja rengasturpasta sonnia sarvista.

 

Käyttäjän kaikki runot