Tuska

Runoilija Iivari Illansuu

mies
Julkaistu:
10
Liittynyt: 12.3.2014

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuska on menettänyt
otteensa minusta.

Se lepää vielä hartioillani,
ui arkailevassa katseessani
ja vääntää ehkä hieman naamaani -
mutta se on ulkokuori enää.
Olen nujertanut sen sisältä käsin.
Löysin sen paskiaisen itse teosta,
revin irti sielusta ja tukehdutin
typeriin suudelmiin...
Annoin sille mitä
se eniten pelkäsi:
Anteeksiannon ja rakkauden.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joo, kyllä tokkiisa ihtee pittää olokapiälle taputella...

Virvoit varvoit perusteellisesti! <3

 

Käyttäjän kaikki runot