Nimetön

Runoilija Suopursunnuppunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Mahan pohjasta
syöksyy päähän outo
tunne.

Tipun, tipun,
alemmas, alemmas.

Hiukset lentävät mukana,
on kylmä ja tuuli.
Kylmiäväreitä.

Tipun, alemmas
ympärille on tullu seinät,
mustat.

Puristan silmät kiinni.

Selite: 
Tavallaan uni
Kategoria: 
 

Kommentit

hieno. kirjoitat hyvin! :-)

Todentuntuinen tuntemus, mutta ei niitä tarvitse pelätä. ^^

Aika milenkiintonen runo, mutta hyvä!

Kiitos kommentista

Unessa on joskus upea lentää.

Oih.. hurja tunne varmaankin unessasi.. tippua vaan alemmas..

Minä unissani lennän, enkäkoskaan pääse korkealle, jalat hipovat maata, vaikka kuinka räpiköin. Jos unessa putoan, herään aina ennen maata.

Hieno on runosi.
Minulle ovat myös tuttuja nuo tippumis-unet. Toisaalta se on aika hieno tunne, toisaalta ei.
Mutta, hyvin sanailet. :)

Vahvaa, mutta tavallaan vähän kainoakin tekstiä.

Osaat kuljettaa runoa eteenpäin hyvillä sanavalinnoillasi.

Tämä on todella hyvä, pidän!

Jatka samaan malliin!

 

Käyttäjän kaikki runot