Kala kuivalla maalla

Runoilija Suopursunnuppunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Niin suloisesti katsoo silmiin,
vielä on iloa elon merkkiin.

Eväät räpättävät tahtiaan,
suruttomana vielä elää kohtiaan.

Kohta on suolet pääkin pois,
mutta eihän se sitä tietää vois.

Selite: 
Ahvenia perkattaessa.
Kategoria: 
 

Kommentit

Ahvenen perkaaminen onkin taidokasta työtä.Innokkana onkijana perkaan aina pyytämäni kalat.
Söpö runo.

Nyt yritämme lähteä ahvenia narraamaan Hosionjärvelle me kalaukkelit.

Heh, paras runos aikoihin.. en oikeen rytmiin päässy mukkaan mutta se eeii haittaa.

Ahven on hyvä kala ja syötäväksi tarkoitettu.
Tää on aikas hieno runo ja pohdinta.

Voi atvenraukkaa.. kalamiehen tyttönä ja vaimona, paljon kaloja perkanneena, se liikuttaa joka kerta.. söppänä runosi!

 

Käyttäjän kaikki runot