Juhannus

Runoilija Suopursunnuppunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Saunavihdat,

pajupillin kimeä ääni,

linnun iloinen viserrys,

kymmenen kukkaa tyynyn alla,

kauniisti leimuava kokko,

vihreät koivut,

aurinko yö,

juhannus!

Selite: 
Iloista juhannusta kaikille! :)
Kategoria: 
 

Kommentit

Kaunis on tämä.

Kyllä tämä juhannusrunosi on kaunis ja kesäinen. PALJON ONNEA SYNTTÄRIPÄIVÄSI JOHDOSTA!

Tässä juhannusrunossa on salaperäistä kesäyön taikaa...

Onnea tusinan täydeltä synttärisankarille !

Aivan ihanan tunnelmallinen juhannusruno. :)

Jopas on papan tytöllä upea juhannusruno. Hyvää juhannusta.

Piipaseni, inaha juhannusruno, muistitko ne kymmenen kukkaa tyynyn alle? :) Mukava oli aattoiltaa kanssanne viettää.. rakkahat.

Koko kesän ihmettä. Onnellista syntymäpäivää.

Tässä on koko juhannustunnelma tiivistettynä. Runona aivan upea.

Kaunis ja tunnelmallinen juhannusruno! Onnellista Syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot