Uusi päivä

Runoilija Suopursunnuppunen

nainen
Julkaistu:
10
Liittynyt: 20.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringon retki päättyi,
painui alas, merten taa.
Murheen saartamana olin.
Tuli kuitenkin uusi päivä,
uudet ajatukset, ilot, surut.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Joo hyvä tuo vimppa sana

Kaunis, vähän surumielinen kyllä. Elämä silti kantaa meitä, ja ilot taas ajallaan ovensa meille avaavat.

Uusi päivä tuo mukanaa uusia haasteita.

 

Käyttäjän kaikki runot