The end

Runoilija karheaa ja kaunista

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 31.3.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Tuhat mailia mielessä, satatuhatta vuotta ajatuksia, tuhansia raskaita hengityksiä. Hengitä, Hengitä, Hengitä. Tuhannet kasvaa, tuska ei mene pois. Ahdistaa, turruttaa, Romahduttaa.

ÄLÄ KILTTI KOSKE!

Kosket kuitenkin. Korttitalo romahtaa, kortit lentelee minne sattuu. Osa sinne mistä ei osata etsiä. Sen kortin alle jäi meidän rakkauskin. Sinne jonnekkin mistä me ei enää osattu etsiä.

RAKKAANI,MEISTÄ EI OLLUTKAAN ENEMPÄÄN!

Selite: 
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot