Onnellinen jälleen

Runoilija annsku

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 30.7.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

Auringon ensisäteet aamuisin
se ajatus, kun joskus vielä jotain halusin

Nyt kasvot elämää nähneenä
on paljon vaikeampi täältä lähteä

Sulle sanoin, olet mun elämä
Ilman sua ei olis mua enää jäljellä

Olet pelastanut minut paljolta
Melkein halkean onnesta

Selite: 
Joku ihminen voi antaa todella paljon valoa elämään.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot