Miks teit niin?

Runoilija flyleaf

nainen
Julkaistu:
6
Liittynyt: 16.4.2010

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

 

seison yksin kujalla nään sut kaukaa mutten tajuu lähtee pakoon.
pian se on ohi.
kyyneleet valuvat poskillani ja vaatteet lojuvat maassa.

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

miks?
sust runoilijaks,
äl heit sit pois

 

Käyttäjän kaikki runot