nauru

Runoilija sun horse

mies
Julkaistu:
11
Liittynyt: 18.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Runoilen joskus sanasen kirjoitan miellyttää tai ei silti omia ajatuksia ainakin yritän tulkita-kauhee sana tulkita ehkä enemmänkin ymmärtää itseään ja muiden hienoja sana valintoja samaistua tunteeseen- niin tunteellinen laulavakin runoilija joka tekee silloin tällöin jonkin kappaleenkin ja kuten sanoin laulaakin höh ja vaatimaton
 

puro kikattaa
pulppuaa naurua
veden juokseva nauru
pysähtyy koskeen
kivellä istuva peippo
tirskahtaa nauruun

lentää pois kikattaen
kosken naurupisarat nauraa
ilon kyyneleet peittyvät ilomereen

laskeutuva suvanto odottaa
tirskuvaa naurua
otan sinut syliini
kuplamereni suvantoon

nauramme yhdessä
aaltomeren kukkia
keltaisia lumpeita

yhteinen haavimme
taittuu ilon painosta
nauretaan sille minkä hukkasimme
kadotettu katiska
jonne laitoimme murheemme

Selite: 
Kategoria: 
 

Kommentit

Voi miten hyväntuulinen runo, saa hymyilemään. Hyvää syntymäpäivää!

 

Käyttäjän kaikki runot