Aurinko

Runoilija RAR

mies
Julkaistu:
6
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Lähemmäs aurinkoa
 

Lennä kaunis kultainen keiju,
taivaan kannen kaarta pitkin,
miten turhaan pimeinä öinä,
yksin hiljaa, hiljaa itkin.

En osannut katsoa ylös,
taivaan rannalla, loistavaan valoon,
en muistanut kesän saapuvan,
syrjäisimpään, hiljaiseen saloon.

Sade keväinen herättää eloon,
pellot, nurmet rakkaudellaan,
se antaa voimaa peittää,
vihreydellä, tumman maan.

Nyt täynnä kasvua sykkii,
joka ranta ja laakson pää,
kukka nurmet taivasta kohti,
nostaa uutta elämää.

Selite: 
se on tätä kun kylvöt on tehty
Kategoria: 
 

Kommentit

tässä on sitä ihanaa hiljaista tunnelmaa, jota luonto meille suo.

Kaunista ja täynnä elinvoimaa on runosi :)

Voimallisen kaunista keväänheräämisen kuvausta.
Suoraan sielusta.

kauniisti runoiltu..

Kuten edellinen totesi, se mullantuoksu kylvöjen ja sateen jälkeen... Sekin on noussut arvoon mittaamattomaan, kun sen on menettänyt... tuli lapsuus mieleen tästä!

Aivan ihana runo täynnä valoa ja toivoa.

Kaunis runo.

Ja sit vaan eikun lempeitä lämpimiä ja väliin sopivia sateita ja taas saadaan leipää lisää.
Voi kun jaksaiski nauttia tästä kevään ensimmäisestä sateesta....edes.

Todella kaunista runoutta tässä.

Hieno, melankoliasta parempaan huomiseen luotaava runo. Upeaa.

 

Käyttäjän kaikki runot