Sanoitrakstavasi mua;(

Runoilija Karza

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elisa oot mulle tärkee Bestis oot mulle tärkein maailmassa<3<3<3<3 Hilla oot mulle todella tärkee pikku serkku Tarja oot mulle tosi tärkee kaveri:)
 

Sanoit ette petä
Sanoit että rakastat vaa mua
Mut miks teet näin?
Miks petit lupauksesi?
on inhottavaa että meidän juttu ei toiminu.
Oli hieveetä kuulla et olit jättäny mut.
Mut miks? Miks?
Mun sydän on rikkki
joka ei varmaan koskaan toivu tästä.
Toivon että joku päivä olisin tarpeeksi vahva
pyyhkimään sinut pois mun nielestä

I MISS YOU

Sä annoit mulle niin paljon mulle rakstin sua niin paljon nyt se muuttuu vihaksi

Selite: 
tää runo on omistettu Juusolleja akille jotka oli molemmat mun pahat vieheet
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot