Unohdetut lapset

Runoilija Karza

nainen
Julkaistu:
11
Liittynyt: 11.12.2008

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Elisa oot mulle tärkee Bestis oot mulle tärkein maailmassa<3<3<3<3 Hilla oot mulle todella tärkee pikku serkku Tarja oot mulle tosi tärkee kaveri:)
 

Aivan tavalinen päivä
Kadut muuttuvat haudoiksi
Jäljet ovat pyyhkiytyneet pois
etsintä oli turhauttavaa
Niin kylmä yö
He hävisivät taistelun keran
Niin monet heistä ovat ulkona
eikä kukaan näytä välittävän
Eksyneitä ja niin yksin
Syntneitä mutta kukaan ei tunne heitä
Jätettyinä oman onnensa nojaan
Unhdetuja lapsia Et tule koskaan kuulemaan heidän nimiään
He kantavat kaikki syyllisyyttä
Nuorina, rikkoakseen nämä kahleet
Unohdetut lapse
He näkevät
He kuulevat
Uskivat
Aivan niikuin me
He nauravat
ja he itkevät
Haluten elää täälä
Samalla tavalla kuinsinä ja minä

Selite: 
Tää on kaikille Eriman lapsille jotka asuu kaduilla sellassin maihin jossa ei ole vettä eikä vaatteita eikä mahdollisuutta käydä koulua:((((((
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot