Peking

Runoilija SISever

nainen
Julkaistu:
7
Liittynyt: 26.2.2009
Viimeksi paikalla: 26.8.2016 13:47

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
21.5.1990

Polte on jumalten lahja
se kylmäävä kaipuu ja pakkomielle,
kun hiilenpala nyrkissään
laskettiin lapsi elämän tielle...
 
 

Käyttäjän kaikki runot