Valheet

Runoilija dreamy

nainen
Julkaistu:
13
Liittynyt: 17.2.2006

Asuinpaikka: -
Sähköposti:
-
Syntymäpäivä:
-

Olen omistautunut näille surullisille pitkä kertomuksille ja onhan niitä iloisiakin :).
Tämmöinen pirteä paljon kokenut enkeli tyttö :) Kaikki runot ovat tunteella eikä TAIDOLLA kirjoitettuja.Kirjoitan silloin kun juuri tunnen ne asiat.
 

Pakkomielteenäsi on valheet.
Sanot kaiken toisin mitä oikeasti on.
Valehtelija.
Et arvaakkaan kuinka ne satuttavat.
Kysyn sinulta rakastatko minua?
Vastaat ettet rakasta.

Kun kysyn ethän rakasta minua?
Sanot vastaukseksi -rakastan, ja tulen aina rakastamaan.
En ota erillaisuudestasi selvää.
Olet kai asiantuntija.
Kuolettavan rankkaa.
Kerro minulle edes totuut, kun kerrankin kysyn vakavissani!

Selite: 
tunteella,ei taidolla.
Kategoria: 
 
 

Käyttäjän kaikki runot